Pages

Thursday, September 18, 2014

MAK STRESS CARI DOKUMEN

Assalamualaikum.

Malam tadi bila BANK call pasal INI, Mommy & Daddy terkial2 cari dokumen. Sebenarnya Mommy yang lebih terkial2 sebab Mommy x organize doc2 sebelum nih. Daddy je yang tau segala barang2 dalam rumah. Hii. Daddy memang magik pun. Kadang2 Mommy stress cari tudung x jumpa, jap gi mesti Daddy datang bagi apa yang Mommy nak. Hii. Senang cite, nak apa je, suh Daddy lah cari. Sure jumpa. waimma yang dedalam pun. tetttt. Hahaha

So, Mommy gigih gugel jap & cari idea menarik untuk organize docs. Sebenarnya dah lama Mommy dok sumbangkan segala susun atur dalam rumah kt grup KSSA. Tapi malas nak update kat blog sebab banyak sangat. Nak tengok lain2 album leh tengok kat LINK IDEA SUSUN ATUR ini.

So, memandangkan topik ini penting, Mommy share susun atur fail2 kat blog nih.








































Kalau rajin, Mommy share hasil susun atur Mommy sendiri nanti.. okes..

 Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

SPACE-SAVING IDEAS


Ada duit, semua jalan ye dak?? Huuuu


Wuuuu.. I need this!! Meja makan. Boring, layan snuker. Ok Daddy?? Bes kan?
























Kat Malaysia mungkin susah nak cari. Kalau ada pun, sure mahal giler. So, kena kreatif & cari yang ala-ala.