Get me outta here!

Friends

Latest Posts

Recent Posts Widget

Tuesday, January 27, 2015

EXERCISE JARI.. MUDAH SAHAJA

Assalamualaikum.

Jom kita exercise jari jemari di kala petang sebegini

TEKAN SINI

SENAMAN JARI 1

Pastu LIKE ye?

Kihkihkih.


Nakal noh Mommy!
Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

DECODINDING. CERIAKAN DINDING ANDA!

Assalamualaikum.

Sape cakap rumah sewa kena kosong je wall tu?
"ala..rumah sendiri baru la nak hias/deco bagai dinding"
Setakat nak tebuk lubang & letak frame bagai tu, xkan terjejas la dinding tu rumah sewa tu.. Kan boleh tampal semula dengan simen dinding kalau uols nak pindah. Simen dinding plak senang giler je nak apply. Murah n sumbat je kt tempat lubang tu. Ha.. xyah riso sangat!

Yang penting, wall rumah kita x kosong. Ceria je hati bila tengok rumah kita ada deco cun. Ye la.. Nak tunggu rumah sendiri, mmg la ok utk ssetengah orang. Untuk sesetengah orang yang lain, makan tahun lagi nak tunggu, bila la bleh beli rumah tu, hias je laaaaaaaa.

So, Mommy nak sajes hiasan/deco dinding yang sesuai & cantik utk uols..

Untuk pengetahuan uols, ni bisnes kezen Mommy. Iols pernah lihat depan mata sendiri hasil2 kerja depa dua laki bini nih. Memang puas hati la. Cantik sanat bak kata Hannah Damia.

Trend sekarang nih, nak letak KUFI ART kt wall kan? X pun, gambar anak2 in canvas atau pvc type. So, elok sangat la kalau uols usha2 hasil kerja dorang nih kat IG Deco Dinding nih.

Tengok hasil kufi art nih..

Feedback cust pun bes2 belaka..

Hari tu Mommy tgk Cat Farish. Ni Cikgu Zakiah pun ada. Hiii

Selain Kufi Art, letak la pic kawen ke, pic anak ke sebagai penyeri dinding macam dalam gambar nih.

Last but not least, harga la kan? Memang berbaloi-baloi!

So, again, kalau korang berminat, silalah menjengah IG Deco Dinding nih untuk menempah.
Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Monday, January 26, 2015

TAMBAH KAKTUS MUSANG BERJANGGUT. EH.

Assalamualaikum.
Cabaran #1meja1pokok ada Mommy tulis kat sini > #1meja1pokok

So, RUPA satu bhgn kat cubicle Mommy yang hari tu adalah ini..

TERBARU,
Hari ini Mommy saje tambah lagi pokok. Derhaka arahan bos nih. Haha.
Semua nih grab kat Ikea je..
 Nampak x musang berjanggut tu? Kihkih.

So now, kawasan tersebut dah jadi begini. Tapi sebenarnya belum finalise lagi ya. Sebab nak cari bekas kaca utk kaktus 3 beradik yang baru beli tu..

Penjagaan kaktus x susah menurut apa yang Mommy baca. Kaedah siram kaktus ialah menggunakan SPRAY.

Maka, Mommy secara gigihnya ajak Daddy kua cari spray semalam.
Ok x alasan ajak kua? Pastu merayap sampai IKEA. Tu yg dpt beli pokok atas2 tu. Kahkah.
Saiz seperti lipstik. Tengok gmbar atas tu. Ada Mommy letak tepi bekas kaca kaktus Mommy tu..

Semoga musang berjanggut dan kawan2 bulu tajam yang lain hidup aman dan bahagia. Meninggi dan membesarlah kamu..

Kbai.
Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Friday, January 23, 2015

TECHNICIAN YANG ANDA BOLEH PERCAYA

Assalamualaikum.

Sekitar Shah Alam, Damansara @ Klang Valley lah...


Sekitar Taiping...


Insya Allah they will help u :)

Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

JANGAN SERANG MOMMY DI LIL HDAE CLOSET!

Assalamualaikum.

Jangan serang Mommy tau!

PLEASE!!!

Sebab Mommy baru je release new stock Naelofar Hijab kt page Lil HDAE Closet!

Tolong!!

Jangan serang Mommy sebab Mommy ada stok2 nih..

PLAIN BABES & BASIC LYCRA WITHOUT AWNING
RM50 PER PIECE EXC POSTAGE





PRINTED BABES & BASIC LYCRA WITH AWNING
RM70 PER PIECE EXC POSTAGE




Tolong jangan serang Mommy bertubi2 PM di Lil HDAE Closet ya? Hukhuk.

Oih.. cun pulak printed nih. Tihihih

Kbai

Regards,

Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Thursday, January 22, 2015

DIA MAI LAGI #BIGBADWOLF #FIRESALE

Assalamualaikum.

Saja ja kan?? Tapi kali ni iols xkan tergoda dah.
1. sebab buku banyak sangat
2. sebab rumah sepah dengan buku
3. sebab ia bukan BOX SALE SUMBAT SELAGI BOLEH DENGAN HARGA TETAP > Ini wajib pegi!

2-9 February 2015
The Big Bad Wolf Book Sale
85%-95% Discount!

Mark your calendars!
Further markdown on ALL BOOKS!
Extended hours!

Location
Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC)
Jalan Dulang
MINES Resort City
Seri Kembangan, Selangor

Time
10.00am to 12.00am

BigBadWolfBooks.com
www.facebook.com/bbwbooks



tapi..
bila tengok harga turun tu, ARKKKKKKKKKKKKK!! DADDYYYYYYYY!!!
Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.