MAD HOP a.k.a SKY JUMPER

Mommy tgk 360 @ TV3 td.. Terperasan game baru untuk anak muda sekarang nih kat Malaysia umumnya, KL khasnya.. Mmm.. klu org tua2 tgk org terlompat2 gtu, sah2 dia cakap macam beruk. Huuu.. Makin pelik.. Dibuatnya tengah lompat, lost control, tepi tuh ada mak budak tgh layan dorg lompat, ada baby dalam stroller depan mak budak tuh, dihempap oleh budak yang tengah lompat tuh.. cane?? Leh imagine??? Adoiii.. xpe2.. Mommy tau, dorg kompem take precaution punya.. Kan? Kan? Mesti dorg x kasi penonton duduk dekat2 dorg yg tgh tkinja2 dapat bunga tuh.. huuuuu
Whatever lah.. Dunia makin pelik.. Macam2 benda aneh dok ada.. Macam dlm 360 td jugak, cerita pasal kambing unik.. Haish.. Mommy xmo tgk benda2 camtuh.. Seram.. Ada tanduk 3.. Kaki x cukup 4.. yang hebatnya, jamu(bagi) dia minum air 100plus.. Mak aih.. Aku pun jrg minum.. Huuuuuuu

xpa..xpa..[pening..nak tido awal mlm nih.. HD x demam dah!! Hoyeay!! Tapi, mak dia demam nih!! adoiiiii]

Labels: ,