SEKS & HIDUNG

Asey : abah, betul ke make love tu best?
Abah : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Asey : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
Abah : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Asey : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
Abah : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...
kamu suka tak?!

Asey : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
Abah : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Asey : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
Abah : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Asey : waaahhh... abah ni pandailah!
Abah : opkos... :)

SUMBER: SINI

Mommy:
hahahaha..terus mata mommy jd segar bugar lepas baca perumpamaan nih. Kelakar giler la si Ujang nih.. Entry dia memang bes. Kikikikikiki.. plawok..plawok..plawok..

p/s: ujang, mintak ijin yer.. repost. hehehehehhe..

Labels: