MOMMY & UNITED BUDDY BEARS PAVILLION 2011

SEDIKIT INFO PASAL UNITED BUDDY BEARS WORLD TOUR, PAVILLION, KL
Baca SINI untuk OPENING BUDDY BEARS

*********
Hari Sabtu lepas [17122011], Mommy ajak Daddy jalan2 kt Pavillion. Sebab nak g tengok benda nih la.. Pagi2 lagi Mommy dah gelihati dengan gelagat si HD yang dah BAJET TERER BERCAKAP dengan sebutan "Abdan Abda". Amboi.. Arab pon terer dah? Hahahahah

Video HD tu..
video

Sebelum keluar ke sana, kami pegi servis Fair Lady tu dlu. Hehehehe [bajet Fair Lady je, ok!] HD tdo otw kua tu. Ye la.. Sape suh bangun kul 7. Awai beno!! Ini patutnya 2nd service sbb dah 5.9k/km suda. hehehehe
 
Budak dah bangun tdo. tengok iklan kt tv. fokus smpai org panggil pn x layan..
*********
Lepas tu baru ke Pavillion. Pegi naik kete sampai Dang Wangi, kendian tolak buggy ke Stesen Monorel Bukit Nanas. Mommy tolak? Xlah.. Daddy je angkut suma. Mommy lenggang. Hehehehe.. Lega tul la dapat hubby gni. Ngeeee

Naik tren yang pack [meluat!], tp nasib baik PREEEE. Sbb Daddy kn keje kat PRASARANA.. hehehehe..

Otw dari Stesen Bukit Bintang, juz jalan kaki ke Pavillion. Tengok si Tomey nih senyumm.. Hahahahahh

Dah nak sampai....

Kagum bila tengok dari dekat!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 Haaaa.. yang bawah ni lah Buddy Bear - Malaysia.. Terer la Imuda!!!!
Teruja sampai xmo toleh tgk Mommy
 Masuk dalam, jom?? Lapar
 
 
 Ini dalam Pavillion. Sies Lawa!!

Lepas makan, terus chiowwww.. Sebab...... Nak g tengok CHIPMUNKS 3!!! HD tdo masa nk balik tuh.. Cian!!
 Sakit hati x terkata masa naik Monorel tu. Dah la terpisah ngan hubby sebab tren penuh. HD plak tdo nyenyak kat bahu Mommy. Daddy x dapat pegang HD sbb dia kena hangkut beg ngan buggy yang berat tu. Ada satu kapel nih, laki pompuan, Mommy saje berdiri depan dorg dengan keadaan dukung si HD, tp dorg x bangun langsung. Memang CINABENG!!!! MELAYU X GUNA!!!

*********
Melepak di MBO Galaxie Ampang. Suka sini wpon x lawa macam pawagam lain, tp yang penting, x rmai org sgt. heheheheheh
Layan game dulu!!!

Tengok budak tomey nih kalau kasi jalan.. Hadehhh
 

REAKSI HD MASA MOVIE CHIPMUNKS??
- menten
- tenang minum susu
- sandar kat Mommy
- asal ada lagu ja, badan mula bergerak2 ikut rentak
- start berdiri n goyang2 badan tahap x hengat!
- tapi x bising
- movie gelak, dia gelak HA HA HA jugak [haish..besar la suara anak Mommy nih!!]
- last, diberi chance jalan kt depan skrin
- dia MENARI ROBOT???!!!! mana belajar? hahahahahaha [rugi x smpt vid sbb kakak movie tu kuang ajo halau 'cpt dik..org nk ttup pintu!']
- GOOD GIRL LA HANNAH DAMIA!! Nanti Mommy bawa lagi yer!! 2 Movie sudah passs!!!!! Sebelum nih, Puss in Boots, tp dia tdo tduduk!! hehehehe

Labels: , , , , , ,