iPAD & HANNAH DAMIA ATAU BUKU??

Masa Mommy post gambar ipad nih kt grup2 yg Mommy join, ramai tul berminat. Dan, bagus juga peniaga2 muncul time tu, so dat, xde la ibu2 yang teringin membeli jadi kempunan kn? Hehehehe..

Mommy beli ipad nih pada 1.1.2012 yg lalu. Masa tu Mommy g jenjalan kt SUNWAY PYRAMID ngan Daddy & HD. Terjumpa Hungry-Beard!! Eh.. Angry Bird.. Heheheh.. Sorila Daddy. Daddy tlg snap je la eh? Tq..


Kendian, masa jalan2, Mommy ada nampak satu kiosk tempat HD ngah asyik tengok Ferris wheel kt tengah2 Sunway Pyramid tu..

Perhatikan betul2 tempat HD berdiri nih. Sekitar inilah kalian akan jumpa kiosk tersebut. Heheheheh
Maka, HD dapatlah menikmati permainan baru i.e ipad gajet super canggih manggih ini

Untuk pengetahuan, Mommy beli dengan harga RM30 sahaja!

Ini fungsi iPad tersebut & dengarlah sendiri bunyi2 & nilai sendiri nak beli ke x. Hehehehe

video

Sebenarnya, HD yang Mommy kenal adalah PENCINTA BUKU instead of mainan2 nih. Kalau jumpa buku, muka akan berubah eksaited sangat2. Mommy xsempat snap muka HD masa dapat mainan nih. Biasa2 sajer. Haish..

Kalau jumpak buku, kompem senyuman sampai telinga sambil kening terangkat xhengat. Hahahahah
Aksi HD kt kedai buku, Popular

Muka fokus!!

Tau ler beg baru pon! hehehehe..
Tunjuk2 je sambil cakap 'Nak! Nak!'
Finally, Mommy hadiah la satu buku utk HD
Harga RM16.90. Tp, since Mommy ada member card, dapat harga RM13 jer.. Amazing kan????

Beza kalau main iPad nih. Kena ada orang tolong tekan. Sebab HD x kuat nak tekan lg @ SEBENARNYA MALAS NAK TEKAN.. HAHAHAHAHA

Lihat pula kalau dengan buku. Selak2 x abeh2. Sambil respon 'ni..ni.. tu.. tu..', sambil muka kerut2!!

NEXT WISH LIST!!

MEJA STUDI!!!!!!!

HOYEAY!!!
Nak beli within this week. Daddy nak hadiahkan utk HD yang rajin studi!!

Labels: , , , , , , , , , , ,