SUSHI KING.. APA KES??

Sesajer tulis tajuk gitu. Hehehe
Motif entry nih sebab ada orang tanya berapa harga plate sushi kt Sushi King nih.
So, yang dh biasa makan & tau harganya, sila jangan anggap Mommy nih jakun yer. Mommy cuma nak kabo kepada yang xtau.. [p jauh2 kalau nk kutuk..haha]

Actually, Mommy & Sushi King memang x dapat dipisahkan. Start try makan sushi nih masa Mommy belajar kt Matrik UIA dulu.. Ermm.. Tahun 2002 rasanya.. Sushi 1st yang Mommy try ialah Raw Salmon. Fuhh.. Memang sedap gilerrrrr.. Mix dengan wasabi & kicapnya, baru ngam2 ho.. heee

Wasabi

Kicap manis & masin

Haruslah anda mix!!

Ini rupa Raw Salmon yang Mommy cuba buat pertama kali tahun 2002 yang lalu..
Malam tadi kuciwa sebab promosi 3 ketul raw salmon utk harga RM5 dah xde dah.. Huuu.. So, this plate cost u RM4 [as usual].

Plate paling murah RM2 berwarna BIRU

Beige - RM3
Tori Karage

Pink - RM4
Kulit Salmon.. Nyum2..

Telur Ikan with mayooo.. Urghhh.. Nyum2

Red - RM5

Purple - RM6

Air??
Haruslah Mommy request green tea SEJUK/SUAM saje.. Percumaaaaa!!
 

Feveret HD?
Ini dia..
CHAWAN MUSHI

Klik sini untuk tengok HD 1st time makan chawan-mushi dulu

LABEL DARI SUSHI KING

Now, sape yang nak makan & get 10% discount, meh mintak kad kat Mommy.
[psst: Mommy pernah dgn selamba mntk pinjam kad sushi kat sorg nyonya nih sebab nak diskaun 10%..hahahaha]

Jom usha SUSHI KING sekarang

DADDY hilangkan kempunannya dengan buat sushi sendiri hari tu.. Sedap gak la. Hehehehehe
Tq Daddy!! U rock!!

Labels: , , , ,