HAPPY DAY AT BUKIT TINGGI ON MOMMY'S BIRTHDAY

Lepas checkout dari Genting on my birthday, Daddy ajak ke Bukit Tinggi plak on 1st June tu. Rasanya kali pertama & terakhir pegi masa belum kahwin lagi.. So, this time, nak bawak HD plak.. Seronok rasanya sebab HD mmg xde masalah pn bawa ke mana2..

Oh ya.. Malam tadi masa kt Genting tu, Mommy termimpi satu mimpi agak ngeri. Ermm.. Rasa mcm bilik tu agak keras jugak la.. Mommy mcm meracau tapi cm xle abehkan satu perkataan pun [menurut Daddy la]. Daddy kejut Mommy time tu dah pukul 4 pagi. Mommy memang jadi seram sejuk, gigil sebab takut sesangat. Allah.. Allah..kt mulut Mommy. Ermm.. So, lepas tu, even nak ke toilet pn, kena teman. Tapi, tunggu luar la.. Uollss jgn pk bukan2 lak.. Tp, nak pk lebih pn xpe. Laki bini kan? hehehe..

HD ttdo masa otw ke Bukit Tinggi. Sebab beliau mabuk masa otw turun dari tempat parking Genting tuh. Memang First World Hotel pnya parking pelik. Tempat kua kat bawah skali. Naik biol asik pusing. Adeh la...

Sesampai di Bukit Tinggi, kena kaco2 HD utk kasi dia jaga. hehehe.. cium banyak2 kali, baru tjaga. Dah jaga, terus bebel cakap "apatu? amna?". Hehehe.. Mommy pn xtau la apa yang dia cuba cakap. But, as usual. Kena kejut pn, sure smile. Xde masalah nak amuk ke hape. Alhamdulillah..

Bawa dia ke Rabbit Park. Tiket utk dewasa RM3. Untuk kanak2 2 tahun ke atas RM1++ kot. Nasib baik HD belum 2 tahun. Heheheh


HD panggil rabbit "shaa..shaa.." [sbb Daddy pesan, kena pegang rabbit elok2, sayang2 ngan dia]. Terus HD bagi gelaran shaa [sayang la tu]. hehehehe
 

Jom tengok aksi2 HD dgn 'shaa'
agak2 leh x bawak lari balik umah sekor nih??

Aksi apa tu sayang? Hehehehe

Alamak.. Tetiba!!! Terus berkuntau Mommy cuba tepis jari beliau. Haishhh

HD x sedar pn shaa datang kt dia.. ;p

Percutian yang memang rehatkan minda.. ;p

Beli nasi & sup sayur masa Mommy Daddy lunch kt Genting Sempah tadi. Bab makan, xde prob punya.. Telan je..

Kendian, ke tempat wajib. Colmare Tropical. Tiket masuk, RM12 sorg.

Love u Daddy.

Mommy suka betul my EPL3 nih. Xyah susah payah edit guna Picasa ke hape. hehehehe

Aksi HD lagi.. Amboiiii

Tengok tangan beliau. Dalam poket okey!!!

We r Happy Family!!
  
Daddy sampai baring2 snap dgn DSLR tu..

HD xle tengok benda cenggini. Laghaaaa..

Tq sayang. So happy utk birthday Mommy tahun nih!!

Jom balik.. Aksi wajib macam 1st time datang dulu..

Nih gambar masa 1st time datang dulu...iaitu pada 27.10.2008

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Labels: , , , , , , ,