CUTI2 KUANTAN (DAY 3/3)

Baca HARI PERTAMA 
&
HARI KEDUA di sini

Masuk hari ketiga sudah di Kuantan (3nov2012). Last day sebelum check out. Daddy ckp, beliau keje smpai thari jer. So, hari nih akan balik KL la..

Turun bekpes. X pakai sweater. Bapak la sejuk gigil2.. Grrrrr
 Food Mommy

HD xnak makan pa pe. Kasi cornflakes, baru mau. Letak susu, rejek. So, meratah je la dia mau.. Hmmm

Lepas bekpes, Mommy bawa HD turun ke pool. Sianlah dah masuk hari ke 3, x turun2 lagi. Xle jadi nih. Kena gak bawak beliau turun. Cuba call Daddy yang dh smpai kt opis Rapid Kuantan tu, tp x dapek la pulak. Sure xde batt. Hmm

Our room is at Level 5. While swimming pool at Level 4.
Bilik Mommy yang window ketiga dari kanan gambar.. ;p

Kalau berdiri depan cermin tu, orang kt bawah yang tengah swim, sure terdongak. Hehehe.. Jawabnya, kena sokmo tutup langsir. Manalah tau baru sudah mandi, lalu kat ctu, x perasan kan? Hik hik..

Misi HD mandi manda
HD masa dh smpai pool, segan2 plak nak turun. Dah letak kat dlm air, baru mau main. Sadis plak rasa, Mommy lupa bawak float beliau.. Tskkkk

Akibatnya, beliau cuma berdiri, berendam kejap & tepuk2 air je.. Dengan muka yang penuh geram beliau menepuk2 air. Hehehehe
Macam Upin Ipin lak kembar dpn HD nih..
 
HD geram tepuk air.. Hehehehe
 Berdiri kt tepi pool.. ;p

Ajak naik selepas 45 minit mandi.. Marah sbb x puas kot. Maafla HD, Mommy xle bagi sayang mandi lama sgt. Takut HD sakit nanti. Balik KL kang, kita makan Efficas siap2..


Naik atas..
Sambung kat tub plak. hehehe...

Pastu?
Ngantuk la jawabnya.. Hehehehe

Daddy balik,Mommy dah get ready packing suma stuff dah. So, xde la kelam kabut sangat.

Singgah makan kat Kedai Wan ape ntah area tu..

Menurut Daddy, dorg ada order Keropok Lekor kat satu tempat yang jalannya memang masuk jalan kampung. Ini tempat tersebut. CM115. Pemes gak tempat nih.
 Sos nih memang bes. Dah cuba dah..

Jalannya..
 
Signboard ms jalan masuk..

Setel beli kepok nih, Mommy singgah Mok Naa jap untuk beli sata. Memang rezeki kami. Nasib baik ada. So, beli banyak gak la utk budak2 opis Mommy skali.

Kendian, terus bertolak pulang. Take turn ngan Daddy utk drive sbb Daddy ngantuk gegiler. HD dok depan senyap2 layan tab, Daddy tdo, Mommy drive. Nasib baik ujan x lama.

Sampai umah dh masuk maghrib.

Dinner?
Beli bungkus je. Dah x larat dah nak benti mana2. HD, sepanjang 3 hari kt Kuantan xnk makan, balik umah, mau plak makan.. Hmmmm

Awat cek????

Labels: , , , , , , , , ,