WHO ARE YOU??

from google images

yes..

isu hari ini..

sebab lately RAMAI SANGAT yang add Mommy dalam FB.

huhuhu

Maaf ya. Bukan nak sombong, tapi, FB kan profile peribadi. Mommy accept sebab Mommy kenal. Atau Mommy eager nak berkawan dgn orang tu atau Mommy nak berurusan dgn orang tu.

Namun...

Masalah melanda apabila orang yg add Mommy cuma sebab nak promote bisnes.

Mommy agak annoyed dengan keadaan begitu.

Unless..

Mommy add dia sebab Mommy memang berniat nak tau bisnes/nak kenal dgn dia/apa je yang Mommy fikir perlu.

Maka..

Boleh tak? Kalau sesape nak add Mommy, bgtau reason. Xkesah la apa reason pun. Mommy xkesah. Btui. (apa la Mommy nih, tadi ckp kisah..heheh)

Asalkan uolls bagi reason. Kalau Mommy ok, Mommy approve.

Hukhukhuk

Ada yg bgtau sebab nak usha HD.. Hehehe.. Comel la dat mama!!

Labels: , , ,