BIRTHDAY PARTY & KARIKATUR ARIQ EMIR

Sehari sebelum semalam,, sudah kepenatan pegi BBW. Hari nih (03.03.2013), semalam punya cerita la, Mommy dijemput ke birthday party Ms Cha yang ke 2 tahun.

Daddy dah siapkan Hannah Damia awal2 lagi. Mommy sibuk kemaskan dapo, basuh botol, etc. Kendian, Daddy setelkan adik Ariq Emir plak untuk mandi.

Rajin kan Daddy? Saling tolong menolong la kalau dah nama suami isteri, emak bapak. Hehehe


Ok. Kacak dah anak Mommy Daddy. Hehehe

Weols kua awal sket sbb nak cari hadiah yang termiss utk beli before this. While Daddy potong rambut, Mommy p cari hadiah dulu. HD & AE ikut Mommy. HD amuk masa nak balik sbb dia nak p main kt game arcade tu. Haih la anak.. Amukan dia skrg dh over. Nangis xmau stop kt mall. Sekuat2nya. Tapi, Mommy yang mempunyai hati waja dan kental ini, cuma wt derk & jalan je. Tinggal dia. Sebab tau dah, jap gi mesti dia ikut. ngeh ngeh ngeh. Silap x snap masa dia amuk tu. Hahaha

Sampai umah Ederq kul 2, tapi, x turun lagi sbb HD & AE tgh nyenyak tdo.. Soon after HD terjaga, i.e kul 3 ptg, baru weols kua dari kete.

Rumah kak Ederq nih kt Alam Budiman Shah Alam. Cuaca memang sangattttt terik hari nih..

Kek comelssss

tema Tinkerbell

Daddy suh Mommy p jenjalan. Bia dia yang pegang AE. AE mmg x jaga langsung dari tdo.. Hehehe

Pastu pwincess Cha datang, Mommy hulur hadiah.. Bijak pwincess nih. Laju je tarik kad ucapan. hehehe

Ajak Mimi yang dok kat dapo ke depan. Mau plak dia ikut auntie yer.. ;p
Ajak HD & Mimie "peace". Tapi, masing2 xnak tengok kamera. Candid je la Mommy!! Hehehe
Opssiee.. HD seksi. Tangan baju tu, asik melondeh jer. huhu

Pegang AE sbb kasi Daddy chance nak makan. ;p

Kek dah dipasang lilin.. ;p

Mommy letak AE dalam bilik belakang sbb beliau masih tido..
Memang tdo jer smpai dah nak balik. Lama btul. Huhuhu.. Bising cmne pn, maintain je beliau tdo. Hehehe

Tiba masa untuk pwincess nak tiup lilin. Senyum meleret masa orang ramai nyanyi2.. Mommy ada rakam, tp, PC nih xle detect la plak format MTS. Hurmmmm..

Since AE tidoring dalam bilik belakang, Mommy kena la lepak sana jugak. Kejap ke depan, kejap ke belakang. Daddy dok depan. HD pn sama, kejap ke depan, kejap ke belakang. HD no hal. Wat hal sendiri ja. X kaco orang. hikhik. Awal2 je takut2 sket. Sebab orang ramai. Hehehe

HD ms lepaking kt belakang, Mommy perasan dia asik melekat je ngan si adik. Anak kepada Jiha. Hehehe

Sempat Mommy candid scandalous pic! Heheh..
HD nak kiss si adik sebagaimana beliau selalu kiss AE. Suka kiss hidung. Hehehe

Oh.. TQ kak Farah Rahim sebab sudi bagi Mommy rasa 'the real juice - orange+carrot'.

Cian cik Timohh. Kepanasan kot. xleh lena sangat. Nasib la x menangis. Mommy pinjam kejap nak snap. Hehehhe.. Pipi mantoppp!!

This is sooooo delicious uolss! Pavlova special dari Dr Munie Arif. Hehehe.. Mommy mulanya cakap, jgn letak banyak. Makan sket, 'eh..sedap la.. hahaha'.. Sebab x manis sangat.
Mommy pernah rasa Pavlova yang dibeli kt Great Eastern tu. X tahan dgn kemanisan melampau. Nasib baik yang nih ok. Hehehe

Once AE jaga, mestilah nak 'upah'. Since Daddy dah ajak balik, Mommy terpaksa stopkan kejap agenda AE. Pastu, sempat lagi nak snap. Hehehe
Ngan Cik Fateemah

Tambah Cik Amni plak. Anak Sanah. Haa.. AE, dah kena apit ngan gegirls nih..

Before balik, snap dulu..

Group photo is a must!!!
Tq to Daddy..

Hujan rintiks sket masa nak balik tu. Ok la sbb mmg panas sgt2! Ke SACC Mall plak pastu.

Dahaga sangat, weols lepak kt cni jap..

Cantik deco dari luar..

Mommy dah tukarkan baju masa dalam kereta. Baju nih baru je beli masa b4 datang. Sekali, beliau 'tentot' la plak. Kena salin baju lain plak..
p/s: tentot is poopoo. hehe

daddy ngidam makan eskem

Nampak kedai ohsem nih (Lupa nama kedai tu, tp ada tls by Hajaba). ada gambar blogger Maria Elena & Nisa Kay.
p/s: bila Mommy leh jd cm dorg eh? hahaha

Pastu Daddy ternampak iklan ohsem in wc weols ada habit berkarikatur since bercinta lagi. Yes, Daddy ngorat Mommy, bagi gambar karikatur muka Mommy tau. Hahaha.. HD dah ada satu. Now AE punya turn..
p/s: x ohsem sangat kalau compare dgn lukisan Syem (Raja Lawak) utk karikatur gmbr Daddy & HD dulu. Hehehehe

Labels: , , , , , , , ,