EII.. KOTOR

Mommy mmg a bit fobia sket nak masuk toilet. Even toilet rumah sendiri. Itu yang sebolehnya, Mommy kena pastikan toilet sentiasa bersih. Rumah semak dengan baju2 xpe lagi. Kotor jangan. Hehehe

Mommy punya fobia nih over sket. Kalau ke tandas awam, selagi Mommy x sembur air sekitar tandas tu, sekali dengan dinding2, lantai2, Mommy xle nak 'lepak' ctu. Hehehe.. Kalau ada bumbung toilet pn, Mommy macam nak sembur jugak. Tapi, Mommy kena dok kt luar la. Kang basah plak. Hahahaha

Perkara pasti, Mommy akan lapik tisu untuk duduk. Tandas cangkung xpe la. Tapi, untuk yang dah biasa ada anak, sure x slesa kot? hehehehe. Itu Mommy la. Memang dah x slesa toilet cangkung. Kena guna toilet duduk.

Mommy pernah beli 'toilet seat cover' yang cam tisu tu, nah gambar..

Camnih la lebey kurang. Beli dalam paket camnih

Itu contoh gambar je lah. Sekarang dah x beli sebab rasa x berbaloi. Mahal but sikit. Hehehe. Kat Giant ada jual. Brand apa ntah. Lupa.

Sekarang, Mommy ada benda baru. Lagi senang sket. Hehehe.. Ini dia..

Ingat tangan je ke ada sanitizer? Hehehe

Over kennnn???

Labels: , ,