FACEBOOK PAGE/GROUP

Page/Group yang officially dikendalikan oleh Mommy seorang.

FB PAGE

Mommys Diary of Life (shehanzstudio)
Dari blog Mommy nih, Mommy create page so that uols bleh like & sentiasa update dgn latest entry dari blog Mommy nih..

Folk Art & Decoupage
Hasil seni lukisan tangan & decoupage dari kakak2 Mommy i.e Shahiza Ismail & Shazura Ismail. Boleh juga kunjungi blog mereka
Shahiza - on decoupage idacreativecraft.blogspot.com
Shazura - on folk art zurapaint.blogspot.com

FB GROUP

BABY STUFF : PROMOTION ONLY
Group yang membolehkan kalian shopping atau menjual barang2 dengan harga PROMOSI sahaja. Kiranya, kalau biasa korang jual/beli dengan harga standard, korang leh lelong/beli kat group nih dengan harga yang murah berbanding biasa.
Tapi, kadang ada je seller buat hal. Cer baca pinned post tu. X pon, disclaimer ke. Mommy dah x larat nak bagi warning dah. Jual barang promo saja, xmo harga standard korang jual, no PM utk tanya harga sebab kena mention sejelas2nya kat group tu, jangan post gambar yang within satu album sebab orang leh klik kt gambar tu & view suma skaligus. Uols mention la jelas2, suh orang view satu album tu. Hurmm.. X kurang jugak untuk kes SPAM. Jual kasut adidas la, nike la, jaddatun betul!! Memang kena ban la..

Supermommy Superbaby Contest
Group untuk mereka yang suka join kontes baby comel la, whatever comel or like, silalah ke sini. Rayu undi kat sini. Ok?

**********
Lagi2 group?
Sila klik SINI

Selamat LIKE & JOIN

Salam sayang,

Labels: , ,