CITA-CITA 2014

Assalamualaikum.

Cita2 terbesar saya ialah MENJAGA ANAK2 SENDIRI..

Itu memang impian setiap ibu2 bekerjaya Mommy pasti. Unless yang jenis workaholic n x minat budak sangat la (pelik gak kalau mak2 x minat nak jaga anak sendiri). Huuu

Tapi..

Tapi..

Kalau sekarang, memang ler kena kerja, bayar nurseri, duit gaji masih ada sket la nak beli apa2 yang diimpi kan?

Cuma..

Makin lama rasa macam, nak jugak jadi HOUSEWIFE!!!!

Mak cakap, anak2 mak dlu semua cakap cepat je (Mommy salah sorg yg paling cepat cakap).

Dilema Mommy.. bila hantar kt nursery yang jenis rajin melayan anak kita, for sure cakap cepat lah.
Rezeki HD dulu dapat nursery yg kurang berinteraksi sangat dengan beliau. Kecuali masa nursery umur lepas pantang sampai setahun tu. Yang tu, ok la.. Mau layan macam2. Dah Mommy kena cari yang lain plak lepas tu sebab owner nursery nak stop bisnes. Hukhuk

Lepas tu plak, terlalu asyik dengan tab ler plak.. Memang beliau dan dunia sendiri la lps tu.. Erm.. Our bad lah kan.

Sekarang nih, nursery ni so far banyak jugak melayan dia bercakap. So far, dah banyak words yang kua dari mulut beliau..

Malam tadi, sonok bukan main masa beraktiviti dgn dia, tetiba sebut 'ok.tepuk tangan'. hehehe.. Terharu kot. Kikiki

Kalau la daddy leh tanggung semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amin.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir