DAY 2 WITH ROLLER SKATE @ PUTRAJAYA

Assalamualaikum.

X puas k main 1 hari je kat TTTitiwangsa. So weols ke Putrajaya lak utk ajar HD main roller skate. Huuhuu

Asal angkat je dari stereng nih, beliau akan nangis marah. dah la suka jerit kuat. Grrrr
So, kena alihkan perhatian ke tingkap & bgtau ada bird ke, monkey watsoever T_T

Pagi tu dalam sejarah saya bangun sangat lewat. Mommy cakap, kul 10.30. Patut la saya aktif giler hari tu. Maghrib baru sy tido tau. Naya Mommy saya. Tapi, Mommy kata 'as long as adik behave, Mommy is ok.'. So, adik behave tau..

Cuma bila ada peluang untuk adik jalan, Mommy buat2 x nampak adik k? Adik nak ambil angin sat.

Mommy: oii.. jenuh kepung la gini dik oiiiiii. kereta pun ada brek tau!!

Semalam kita beli kt Summit, rupanya kat Putrajaya ni pun ada jual. RM80. Tp, semua inline skate. Jenis roda straight gtu. X macam kakak pnya la.. X termasuk segala safety pad semua tu.

Kakak yang hangin sebab takut. Lantai agak licin compared kat TTTitiwangsa semalam.

So, kena pegang la. Bila lepas sket, beliau nak bunyi. Haih.

nampak muka hepi? sebab attract dgn bubble balloon tu.

Pastu tetiba, beliau tringat yang Mommy atau Daddy x pegang, trus jerit. pffftt

Pastu alih perhatian beliau lagi sekali...

Berjalan gak la sket2. Tapi, memang licin & buat beliau lebih rasa takut. Hmmm

Amboi.. bukan main posing. Hehehe

Beliau akhirnya boring sebab xle nak enjoy dek ketakutan lantai licin. Suh bukak elbow pad tu. Weols bukak untuk elak dgr jeritan. Tapi, weols bawak naik kat rumpur. Relaks la plak atas nih..

Tengok vid beliau berjalan selamber je tanpa rasa takut. Lupa kot. Hihihi

Kat SINI (instagram mommy)

Adik. Wat hal sendiri. Punya syok layan belon sabun tuh, budak besar sket dr dia mai ketuk kepala pn xde hal. Haih. Nampak budak yg pakai baju kelabu dalam gambar bawah ni? Budak ni la. Mai tepuk tampar anak aku. Haih.


Uiks.. adik wt apa tu? Planking? huhuhu

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Labels: , , , , , ,