BASIC H2 SHAKLEE.. AWAS!

Assalamualaikum.

Info : Mohon yang gunakan Basic H sebagai pencuci puting botol anak, dapat baca ini. Ada banyak lagi brand yg khusus utk puting n botol susu anak. Memang sangat berkilat la puting kalau pkai nih sbb ia khas untuk cuci lantai. Can u imagine?? Sob sob. Anak mnum after that. Iskk. Harap bertukar.

P/S : Ini bukan nak condemn business orang, nak berniaga pastikan maklumat anda tepat. Kesian customer teraniaya. Mohon email juga kt customer service Shaklee untuk lebih berpuas hati.

Baca fungsi Basic H tu..
Tapi, kalau puting berkerak gini, xyah nak gigih cuci sgt la. Tuka je baru! X kesian ke anak asik guna barang lamaaaaaaaa je?

Sumber dari Nor Azura Mohd Puad

Leh baca kat SINI jugak

Masih aktif dengan iklan nonsense nih. Tapi, tengok bawah nih..




Last but not least



**************************************************************

Conversation ngan hubby semalam

Mommy: Dy, barang ni kan leh buat macam2. leh cuci dinding, jubin, lantai & latest depa kata cuci puting leh kilat.. pastu.. arahann kat botol tu kata sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium pastu..
Daddy: Eh. sat. Leh cuci lantai, pastu leh cuci puting botol susu?
Mommy: Ya la depa kata cmtu.. minum pun xpa katanya. Minum tu kes kot tertelan air sebab leh mandi jugak katanya
Daddy: Hey.. jangan nak aniaya anak2 I k!
Mommy: Dey.. anak u, anak I gak. Hahahaha. They just being ridiculous. Gile ke hape nak minum? Hahaha
Daddy: X bagi cuci akuarium tu sebab takut ikan mati kot? Dah tu? Beraninya nak test cuci barang anak? Pffffttt

P/S: Oh ye uols. Kalau nak lebih kepastian, sila contohi Puan Nor Azura Mohd Puad ni ye. Jangan nak MENCADBURY BUTA marah i x tentu pasal! Xyah nak tegakkan benang yang basah. Cari info yang betul untuk bisnes. Xyah nak bergaduh untuk hal nih! Cari info! Cari info. Ur products is good but don't risk ur loved ones! Kalau pahit camne pun kebenaran itu, terima. Jangan ulang. Jangan keep on telling false info. Wake up!! Manalah tahu, dari teguran ini, anda bangkit & memperbetulkan kesilapan. Buang benda x elok tu. Create formula baru yang lebih selamat! Haih

credit pic from PreventDisease.com

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Labels: , , , , , , ,