HARI PEKERJA..

Salam..

Hari semalam. Nak duduk rumah, boring. Hari pekerja. So, Daddy ajak kua. Naik train. I memang suka la asalkan boleh keluar kan. Naik train lagi suka sebab free. hahaha. Penat sket la sebab bawak brg & anak. Tapi, most of the time suka pegang anak dari kena angkat barang. This time daddy cakap xmo bawak stroller. Sebab monorail susah. Nak kena turun naik tangga. Erm. So, bawak Boba je lah..

Ehem. Nak posing dgn skirt baru beli kat RNR Collection jap. Hii.. Hari tu warna GREY, hari nih merah pulak. Sebenarnye merahnya macam maroon sket. Tapi bila snap, macam warna merah terang plak. But i loike lah. Terus nak suh mak jahitkan mcm ni banyak2. Mak, nanti kita p Jakel k. Hiiii



Kembang2kan sket..


Tapi melaram camna pn, last2 jadi tukang angkut anak jugak. Kesian x? Hiii. Daddy kena angkat barang berat, iols sanggup angkat ank lagi. Hiii


Weols naik train dari Pandan Jaya sampai Titiwangsa. Kendian tukar monorail ke Imbi plak. Hannah suka la naik train. Bising je sepanjang jalan. Campur mcm2 bahasa. Huuu

Memang xde arah tujuan pun sebenarnya. Lepas g makan kt Sushi King, jalan2 cari top utk skirt2 Mommy. Jumpa blouse yang murah. Memang bes la shopping sini. Harga murah tp penat sebab ramai orang. Sesak kepala nih..



HDAE pun x meragam sangat. Alhamdulillah. Makin besar dah. AE tido lama jugak la masa pegi tu. Hannah ajak nak main kt Theme Park tu, hoishh.. mmg x la kan. Dah la awak tu kecik lagi. Mommy memang x suka benda2 alah tu. (takut sebenarnya). haha

Pastu ada AMES ROOM nih cumanya tutup ler pulak. Xle nak masuk. Menarik gak AMES ROOM nih. Ala, yang snap gambar macam sorang jadi giant, sorang kerdil tu. Padahal dalam bilik yang sama.. Illusion r nih..


Cthnya cenggini..
credit photo to http://lavoguefemme.com
Pastu kat ground floor tu jugak ada benda alah nih. Hannah suka la. Lari2 pijak. Macam gel.

Lompat2 sume. Ariq suka sangat lari last2 tersembam jua muka kat lantai. Dah benjol seround.

Cian.

Benjol sebelah kiri tu? Nampak?
 
 
wslm..

Labels: , , , , , , ,