BUSY FILES HDAE #OUTDOORACTIVITY

Assalamualaikum.

Sesi melatih anak2 untuk elak GADGET ketika di luar/kedai makan especially.

Perkara ini WAJIB dilakukan setiap kali keluar. SETIAP KALI ok.

Not easy. Serius!

Untuk HD, no prob coz dia memang NATURALLY GILA SUKA activity cenggini.
Alhamdulillah for that. Mak je xde masa selalunya. Tskk Tskk..

Kalau kat rumah, HD akan dengan sendirinya pegi ambil segala buku aktivity untuk buat. Suh Mommy or Daddy ajar. Huu. Gigih anakku.

Ini antara items yang Mommy sediakan. Beli kat Mr DIY je..

"BUSYFILES FOR HDAE"

So, nak train "HDAE BUSYFILES" kat AE la yang agak MENCABAR.
Baru 1st time letak SKETCH BOOK depan dia..
dia belek..
dia baling ke atas lantai

T__T

cuba lagi, bagi SKETCH BOOK & CRAYON..

dia conteng sekejap..
dia baling.. termasuk lubang kayu lantai restoran..
pasghah!!

dia panjat kerusi baby.
dah xnak duduk.
no choice, hulur GADGET sekejap.

T__T

 NOT EASY
BUT NEVER GIVE UP

semalam ada sign macam mata dia dok tengok2 apa yang kakak dia tengah buat.

GOOD SIGN maybe.

pray for us.

Regards,
Mommy Hannah Damia 'n' Ariq Emir

Important :
- Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
- Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
- Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,