BLOG SHEHANZSTUDIO.COM SCORE 100% SEO DI CHKME.COM

Salam

Mula-mula memang Mommy tak faham apa-apa sangat pasal SEO blog ni.

Sebelum buat tutorial tersebut, Mommy check dulu adakah blog www.shehanzstudio.com ini adalah 100% SEO blog?

Mommy check di chkme.com dan ini result 1st time cuba..

SCORE 100% SEO DI CHKME.COM

So, terus google tutorial nak dapatkan 100% SEO blog. Macam-macam coding dah cuba buat. Maka, 2nd time cuba, ini resultnya...

SCORE 100% SEO DI CHKME.COM

3rd time cuba...

SCORE 100% SEO DI CHKME.COM

Hampir give-up. Hahaha. Selepas ditunjuk ajar tok2 guru otai bloggers sekalian, Mommy ikut je tutorial dalam blog wayneharraz ni. Barulah confirm dapat 100%. Hahaha.

Penat je dok cuba macam-macam tutorial lain.. tihihi

SCORE 100% SEO DI CHKME.COM

Selain tu, Mommy check juga samada blog Mommy ni Mobile friendly kat sini. Resultnya..
SCORE 100% SEO DI CHKME.COM
Selamat men-SEO blog kalian juga ya..

Labels: , , , , ,