HEADER BLOG YANG MURAH DAN CANTIK

Salam

Perasan tak header blog Mommy?

Murah je tau.

Puas hati Mommy. Hihi

Mommy tempah kat mana header blog yang murah ini?

Kat blog www.maisarahsidi.com

Dah la designer ni tak berkira langsung. Mudah kautim. Ingat senang ke nak jumpa?

Teringat dulu Mommy pernah bergaduh dengan seorang designer yang mulanya cakap A, tetiba end up cakap B. Siap mintak payment once kata tak jadi. Effort la katanya. Ok fine. Bayar je. Malas cakap banyak.

Tapi, cik Mai ni, bagus lah kerja dia. Dia pun pandai buat layout/template untuk blog dan business card tau. Cuba tengok portfolio beliau.

Apapun, Mommy ucapkan good luck untuk Mai dan semoga berjaya dalam business ini. Amin.

Labels: , , ,