APA ADA DALAM WALLET MOMMY - CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 2

Salam

Dalam Cabaran Pertama yang lalu, Mommy perlu sediakan Pic Selfie Paling Comel.

Kali ini, untuk cabaran instablog hari kedua, Mommy kongsi apa yang ada dalam wallet Mommy. Mommy jarang letakkan duit cash dalam wallet Mommy sebenarnya. Main buang je mana-mana sempat. Kalau rajin, baru gigih nyusun dalam wallet. Hahaha.

Nak cepat sokmo. #ocdpencen

Wallet ni Mommy beli kat Genting. Hii. Brand apa entah. Dah lupa.

apa-ada-dalam-wallet-mommy-cabaran-instablog-efg-day-2

Isi dalam, ada kad pengenalan, lesen, kad2 panel klinik, pas LRT, kad2 bank. Basic thing yang PENTING.

apa-ada-dalam-wallet-mommy-cabaran-instablog-efg-day-2
apa-ada-dalam-wallet-mommy-cabaran-instablog-efg-day-2

Sebenarnya Mommy ada BANYAKKKKKK sangat kad2 ni. Bukan credit card, tapi kad2 lain. Kalau nak letak dalam wallet, jawab dia memang gemok la wallet Mommy.

So, semua tu Mommy simpan dalam card holder ini.


Sebelum Daddy ke Mekah hari tu, diberinya pula kad2 yang dia pegang ni. Tapi, dah tak muat dalam wallet atau card holder dah. So main letak je memana part dalam beg tu. Hahaha


Jom uols join juga cabaran ni. Tengok syarat-syarat cabaran ni kat sini (klik) ye..


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Labels: , , , , , ,