DRAMA TV ATAU MOVIE KEGEMARAN - CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 5

Salam


Memang bernas sekali tajuk cabaran hari ke 5 ni memandangkan Mommy kebetulan ada drama tv yang TERAMATTTTTTTT lah Mommy suka!

Ada 3 jenis rancangan yang wajib Mommy tonton setiap hari selasa dan khamis. Channel 722 Astro!

Yang pertama ialah DEVIOUS MAIDS


Season 3 dah tamat dah. Mommy dengar, Season 4 akan keluar tak lama lagi. Wohaaaaaaaaaaa!! Tak sabar!

Yang kedua ialah MASTERCHEF U.S.


Dah ada pemenang episod latest baru-baru ini. Tahniah Claudia walaupun Mommy ingat Derrick yang akan menang. Sobs. Boleh tahan hebat jugak Christina yang gantikan Joe as judges kali ni.

Dan yang ketiga ialah AMERICAN NEXT TOP MODEL


Masih lagi bersiaran setiap Khamis, ANTM ni memang penuh drama sebab campur lelaki dan perempuan. Dalam cycle 22 kali ini, ada contestant, Nyle merupakan seorang OKU (pendengaran). Kesian tengok dia, tapi superb la bab kesabaran dia. Muka dia pun Mommy suka tengok. Sangat mendengar kata dan cepat pick up. Harap2 dia berjaya. Hiii

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Labels: , , , , , , ,