KINI BOLEH COPY STATUS FACEBOOK ORANG LAIN. VIA PHONE.

Salam.

Kalau dulu, bahagian komen je kita boleh tekan lama-lama dan ada option untuk copy.

Kalau nak copy status orang yang panjang berjela tu, kena guna pc untuk highlight text baru leh copy.

Tapi tadi Mommy saja lah tekan lama2 kat status Mommy sendiri, tetiba naik option copy a text. Menariknya.

Mommy update status tekan lama2 kat status orang, boleh copy, ada beberapa orang kawan Mommy bagi feedback tak berjaya.

Mereka ingat copy bahagian komen. Komen memang la dari dulu lagi boleh. Hihi.

So nah lagi sekali Mommy tunjuk bukti status Mommy sendiri yang naik option untuk copy.


Yeay. Dah boleh copypaste dah. Hahahaha. Ala. Tak semestinya copypaste status orang je. Kadang kita tulis panjang2 kat status sendiri, nak transfer ke blog ke, instagram sendiri ke, pun memerlukan juga servis macam ni kan? Ok la tu. Mommy guna Samsung Galaxy A7.

Find me on Instagram
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Labels: ,