MOBILE VIEW TAK PENUH?

Salam

Sebelum ini bila view blog Mommy menggunakan handphone (mobile view) memang tak full. Ada garisan kuning yang panjang.

Macam ini..

Bila double tap, kurangkan sikit kekurangan view penuh tersebut.  Jadi macam ni.

Tapi masih tidak penuh rupa paras blog ini di handphone tu.

Mommy pun tak tahu kenapa kotak kuning tu (idle status of adsense punya iklan), tak nak auto setting size ikut view phone. Hmmm.

Nak taknak, Mommy remove lah kejap. Bahagialah sekejap bila tengok.

Tapi Mommy ada dapat feedback baru2 ini, blog Mommy masih tak full view. Macam ini..

Aik? Ini menimbulkan kegelisahan jua. Apa masalah lagi ni. Check dengan fon Mommy.. full je. Tskk. Apakah ia mengikut fon masing2? Memberi paras rupa yang berbeza? Mak sentap. Mak penat. Mak pening. Takkan nak tukar template lagi?? Huwaaa. Nasib baik da feedback macam ni. Boleh la juga ambil tindakan.

Maka.. mintak tolong kawan2 view kejap. Ini pendapat Kak Ieta, sahabat dari KBBA LK.

Dari view phone beliau, penuh je macam ni..

Maka Mommy rumuskan mungkin berbeza ikut phone. Adoi la. Tak sepatutnya macam tu la kan? Mmm.

Anyway.. bangga kejap dapat feedback secara tak langsung pasal entri blog Mommy dalam masa yang sama. Tq kak.

Moga kawan2 boleh bagi feedback juga untuk penambahbaikan. Terima kasih atas sokongan yang diberikan.

Find me on Instagram
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Labels: , , , ,