TAKDE MASA NAK REKA CERITA DIALOG HANNAH TU. SEMUA TU SPONTAN!

Salam

Anak Mommy si kakak ni memang funny orangnya. Semenjak fasih bersembang ni, macam2 ayat kelakar dia kasi.

Salah satunya, dialog semalam ni

Hannah : Mommy.. cepat2 tangkap gambar kakak. Ni Next top model. Kena angkat kaki sikit kan Mommy.
Mommy : Ok la. Apa2 la. Hmmm

Ini beach pnya aksesori.
Mommy : kakak.. ni apasal patah ni??
Kakak : oh.. itu kan kunci Tobot X. Cuma kakak cari warna yellow la Mommy.
Sobsss.. kakak patahkan sebab nak sama macam Tobot.

Bukan sembang je macam2, nak posing pun kemain macam2 idea dia..
Ini Diva AA style. Haha
Hannah : Mommy.. tengok ni kakak lukis kucing orang
Mommy : Kucing orang?? Ngerinya kakak. Haha
 
Ingatkan lawak tu masa sihat je.. tapi..

Kakak : Mommy.. kakak panas. Tlg letak kain kt kepala kakak
Mommy : ok
Kakak : takde sun pun.. kenapa panas?
Kau dah kenapa kakak oiiii.
Panas tu bukan pasai sun.

Time demam pun buat lawak. Adoyainye pun

Dan macam2 lagi idea spontan.

Tak kelakar?

Sape paksa gelak?

Tihihihi
Find me on Instagram
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Labels: , , , ,