MANJAKANI HYGIENE WASH : AKHIRNYA KU TEMUI PEMBERSIH KEINTIMAN WANITA YANG SESUAI UNTUK MASALAH KEPUTIHAN | REVIEW

ASID PUNCA SPENDER KOYAK!!

Pergh. Pernah dengar tak? Atau pernah tengok? Bukan semut gigit ke? Hihi. Apa penyebabnya tu? Mommy terbaca ni kat Facebook.

KEPUTIHAN

Betul ke ni?

So kawan2.. ada yang alami masalah di atas? Mommy tak pernah pula sampai tahap spender koyak tu. Kihkih.. Pakai dan tukar selalu panty liner please!

Mommy dah consult dengan doktor perihal masalah ini. Selama ini doktor menegah penggunaan apa2 pembersih intim. Gunakan sahaja air bersih. Tapi Mommy rasa kena juga take action. Nak cari sireh semua tu, susah kot. Manjakani.. yes.. Manjakani paling sesuai nak tolong kurangkan masalah ini.

MANJAKANI HYGIENE WASH : AKHIRNYA KU TEMUI PEMBERSIH KEINTIMAN WANITA YANG SESUAI UNTUK MASALAH KEPUTIHAN | REVIEW

MANJAKANI HYGIENE WASH/PEMBERSIH INTIM WANITA MANJAKANI


Jadi sekarang dah 3 minggu Mommy guna Manjakani Hygiene Wash ini. Dah nampak kesannya. Salah satu ialah masalah kegatalan kurang. Memang kena amal lah maksudnya.

MANJAKANI HYGIENE WASH / PEMBERSIH INTIM WANITA MANJAKANI

KELEBIHAN RAMUAN PEMBERSIH INTIM WANITA MANJAKANI

*****************
Selain itu, Mommy juga mencuba KAPSUL MANJAKANI untuk kesan lebih mantap.

KAPSUL MANJAKANI


KAPSUL MANJAKANI adalah manjakani tulen 100% tanpa campuran herba lain, so ia xpanas n sesuai utk ibu2 mnyusu malah akan meriahkan lagi susu. Banyak kegunaan kapsul manjakani selain utk makan.

CARA MAKAN


Jangan lupa minum banyak air. Wanita mengandung tidak digalakkan dan yang period perlu berehat sebentar pengambilan sehingga habis period.

KHASIAT MANJAKANI


1. AWET MUDA
Antioksida melambatkan proses penuaan sel.

2. PENCEGAHAN KENCING MANIS
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.

3. PENCEGAHAN BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim.

4. PENCEGAHAN BAU YANG TIDAK DIINGINI
Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.

5. MATA YANG SIHAT
Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata.

6. RAWATAN PAYUDARA
Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.

7. KULIT KERING DAN BERMINYAK
Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak.

8. PELBAGAI KHASIAT MAKANAN
Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan ia dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan.

9. MEMULIH OTOT DALAMAN FARAJ
Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur.

10. MENGAWAL LENDIR DAN LELEHAN FARAJ
Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.

11. MENGECUTKAN TISU-TISU
Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.

12. MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
Astrigen dalam manjakani boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat.

13. MENGUATKAN GIGI DAN KAYA DENGAN KALSIUM
Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.

14. MULUT
Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut.

15. PERAWATAN KRONIK ULSER
Amalam meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser.

ATURCARA KEGUNAAN UNTUK PELBAGAI TUJUAN

SERBUK MANJAKANI


CARA DAN ATURAN GUNA SEBAGAI LULUR/MASKER

SEBAGAI EJEN PERAPAT / KEGUNAAN UNTUK BAHAGIAN SULIT

SEBAGAI PENCUCI BAHAGIAN SULIT

MAKLUMAT LANJUT

FB : Rozina Health Care
BLOG: batubaiduri.blogspot.com

TESTIMONI


HARGA

Labels: , , , , , , ,