SURPRISE UNTUK BIRTHDAY DADDY

SURPRISE UNTUK BIRTHDAY DADDY | Tarikh semalam, 21 Disember 2015 merupakan TARIKH HARIJADI DADDY yang ke 31

Mommy takde sambutan gah-gah cuma buat a little surprise for him.

Mommy takde hadiah mahal-mahal buat masa sekarang (minta postpone actually sebab belum ada masa nak cari items yang dia request), jadi ini je Mommy sediakan.

Jeng2..

Sekuntum mawar merah
Sebuah puisi
Untuk suami tersayang
ohhhh ohhh
Di bulan Disember ini


Mujurlah di Ampang Point ada kedai florist. Petang tu letak kat bonet kereta je. Snap ni pun dalam keadaan hujan. Gigih la masuk kereta ambil payung dahulu. Semata2 nak snap gambar di bonet. Hihi


Plan nak makan-makan di Sushi King. So masa sampai tu, terus Mommy minta Daddy ambilkan stroller. Mulanya Daddy taknak sebab nak biarkan Ariq jalan je. Mommy insist suruh ambil. Daddy penyayang follow ajer permintaan Mommy. Ekeke..

Mula-mula tak perasan lagi..


Lepas tu baru nampak.


Eh.. bunga!!!!!!!!!


Patutla Mommy nak stroller ye???


Kakak : (belek2 bonet tu)


Mommy : kakak, cari apa kakak?
Kakak : mana kakak punya?
Mommy : oppssssssss

Birthday orang lain means birthday dia juga. Huu. Daddy kena pujuk la bagi bunga tu. Share. Hahaha


Sama-sama Daddy. I lap U too! (manja ler tewww)


Kakak nak makan sendiri chawanmushi



Budak takle dok saja. Kena buat aktiviti. Hmm


Pastu baru nak enjoy makan, dia dah 'yom..yom' (jom) sambil tarik tangan nak keluar. Hihi


Kami sambut makan2 ni bersama ibu mertua Mommy.


Kenyang!!


Happy birthday, Daddy!!


Happy birthday sayang!! Ini je dulu tau. Hiii


Dan.. Mommy tak sangka ada ter-surprise kan Daddy benda lain jugak semalam.




Tadaaaaaaaaaaaaaaa.. #NANGIS

T_T

#tragedi #sobs #letpolicesettle

Labels: , , , ,