ISTERI CANTIK, SUAMI POWER! TERIMA KASIH NANAFA BEAUTY

NANAFA BEAUTY | "BLANCO SET" BEAUTY PRODUCT AND "HEROES" MENS WASH


Ok Mommy nak cerita sikit yang baru-baru ni masa Mommy join Bengkel Fotografi KBBA bersama Encik Adhadi Mohd di Agrofarm Stay @ Skill-Tech, Melaka, Mommy telah diperkenalkan dengan produk kecantikan daripada Nanafa Juta Beauty.

Produk-produk daripada Nanafa Juta Beauty yang Mommy maksudkan ialah Nanafa Beauty Blanco Set, produk kecantikan wajah dan Heroes, pencuci keintiman lelaki. Eh.. Kejap. Pencuci Keintiman Lelaki? Tunggu. Nanti Mommy cerita lebih lanjut.

TIPS MOMMY MEMIILIH PRODUK KECANTIKAN

Mommy agak particular kalau nak memilih produk-produk kecantikan ini. Antara syarat yang Mommy letak ialah:
Jadi produk ini memenuhi KRITERIA di atas.

NANAFA BEAUTY BLANCO SET


Berbekalkan tagline 'Licin Monne Putih Seppo', inilah produk kecantikan yang diperkenalkan kepada Mommy. BLANCO SET terdiri daripada 2 item sahaja iaitu Blanco Bar dan Blanco Serum yang bakal menggebukan wajah Mommy.

KELEBIHAN NANAFA BEAUTY BLANCO SET

Antara kelebihan Nanafa Beauty Blanco Set ini ialah :

CARA MENGGUNAKAN BLANCO BAR DAN BLANCO SERUM

Dari Melaka lagi Mommy dah cuba. Hajat di hati nak potong2 Blanco Bar tu kecik2 sikit macam zaman guna Sabun Papaya dulu. Siapa ingat? Jimat sikit kan? Tapi takde pisau la pulak kt Melaka tu.

Maka Mommy guna teruslah seketul gitu. Hii. Sedap sikit meramas. Eh.

Terus sabun ke muka dan cuci-cuci sehingga bersih. Rasa wajah lembut je lepas tu. Dan hampir seminggu Mommy cuba ni, Mommy tengok dahi Mommy macam kurang berminyak. Wah.. ada potensi jerawat takkan naik la kan?? Kena terus amalkan ni.

Setel cuci-cuci muka, Mommy sapu nipis-nipis Blanco Serum pula. Nipis je tau. Kang jadi macam pakai mask pula kalau letak banyak. Ketat muka tu kang. Hii. Serum ini boleh dipakai selepas anda mencuci muka dengan Blanco Bar. Kemudian, anda boleh memakai bedak macam biasa.

Produk kecantikan ni petuanya ialah konsisten dalam penggunaan. Kalau dah malas, apa pun tak menjadi tau. Tapi, Nanafa Beauty ini memang direka khas untuk mereka yang nak kejar masa (Mommy tak cakap malas eh), jadi gunakan sebaik mungkin untuk mendapat keputusan yang bagus. Tak sabar nak Licin Monne Putih Seppo. Sure suami makin sayang! Aumm

HEROES


Tahu tak, si jejaka ni sebenarnya perlu ditekankan bahawa pentingnya penjagaan si BOBOY mereka tu. Tambah-tambah yang dah beristeri. Especially kalau kes isteri tu banyak sangat masalah dalaman seperti keputihan la, jangkitan bakteria la. Bukan nak cakap masalah tu datang daripada si suami. Tapi, sama-sama jaga lah kan. Kalau si isteri pun ada masalah tu, feminine wash untuk si isteri dah ada. Lelaki? Haa.. inilah masanya untuk si suami tadi gunakan Heroes!! Lelaki pun kena ada mens wash jugak!

APAKAH HEROES

HEROES, keluaran Nanafa Juta Beauty ini merupakan pencuci khas ALAT SULIT untuk si lelaki bagi menjaga kesegaran dan ia mempunyai kelebihan yang sangat banyak tau!!

Sangat sesuai untuk mereka yang aktif dan mempunyai masalah kegatalan di 'situ'. Kadang-kadang yang jadi gatal-gatal di 'situ' tu ada beberapa sebab. Antaranya ialah 'kekeringan' di kawasan boboy akibat penggunaan sabun yang kurang sesuai PH nya, kewujudan kulat, psoriasis iaitu sejenis penyakit kulit dan akibatnya terjadilah masalah kekeringan kulit. Pastu sikit-sikit nak garu. Hihi

HEROES merupakan produk PENCUCI KEINTIMAN LELAKI PERTAMA DI MALAYSIA dengan bahan-bahan semulajadi.

Dan ia bukanlah produk membesarkan BOBOY ye. Jangan salah faham pula.

Mommy boleh je nak bercerita lagi lanjut, kang gadis malu plak nak baca. Tapi fakta di atas ni memang selalu terjadi dan perlu diambil tahu ye.

Cadangan Mommy, kalau nak jadikan sebagai hadiah hantaran pun boleh. Ekekeke. Eh lalut.

KETAHUI FUNGSI HEROES


BAHAN KANDUNGAN HEROES

Gagah pula tengok genggaman Encik Daddy ni. #eh lagi

Antara bahan kandungan Heroes ialah seperti di bawah:

TESTIMONI ENCIK DADDY

Tukang test semestinya orang terdekat dengan Mommy kan. Encik Daddy lah. Jadi dia cuba try test HEROES ini.

PICIT - SAPU - GOSOK

3 cara mudah dalam menggunakan Heroes!

Sejuk ala-ala mentos atau pudina gitu, respon Encik Daddy. Sukalah dia ada produk khas untuk lelaki kan. Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

Jangan buang masa untuk berfikir nak beli atau tidak. Ini sangat penting untuk si BOBOY nan satu itu! Kebaikan untuk si isteri pun, sukar digambarkan. Aumm sangat! Hahaha

TESTIMONI

Di bawah ini Mommy sertakan sekali antara testimoni pengguna Nanafa Beauty dan Heroes, Mens Wash. Ternyata mereka semua berpuas hati.

HARGA


NANAFA BEAUTY BLANCO SET - RM80
HEROES MENS WASH - RM40

Boleh beli loose untuk Blanco Set
BLANCO BAR - RM40
BLANCO SERUM - RM50

PEMBELIAN


Pembelian boleh dibuat melalui

Instagram : www.instagram.com/nanafabeautyhq
Facebook : www.facebook.com/nanafabeautyhq

Atau hubungi :
016-412 6546
016-980 6500

Nak suruh Mommy belikan pun boleh tau. Sila whatsapp Mommy 012-3498262

Labels: , , , , , ,